Om Blinka

Blinka Blå startades 2004 i Malmö med fokus på systemutveckling på .Net-plattformen. Idag kallar vi oss för digital byrå. Eller digital first-byrå. För vi levererar film, print och till och med musik också. Men vi har alltid ett digitalt fokus, för det är där vi faktiskt möter slutkunden och det är där vi kan analysera och utvärdera ROI allra bäst.

Vi arbetar med digital strategi och marknadsföring, responsiv och tillgänglig design, webbutveckling och applikationsutveckling. 360-kampanjer för alla kanaler - som print, film, musik och webb. Från tunga systemintegrationer och transaktionsintensiva kundportaler och e-handel till kreativa kampanjsajter och spel.

Vi är experter på Microsoft .Net, Optimizely, Umbraco CMS, Azure och Amazon AWS. Vi arbetar i både Azure Container Apps och Kubernetes - och väljer alltid plattform och teknik med utgångspunkt i kundens behov. 

Vi gillar såklart att hänga i Malmö men arbetar lika gärna på annan ort och med företag över hela landet. Vi har kunder i hela Skåne, Stockholm, Örebro och Göteborg.

Våra samarbetspartners är mediabyråer, kommunikationsbyråer, animatörer, fotografer, IT-konsultföretag och spelutvecklare. Ibland är vi underleverantör och ibland uppdragsgivare - men oftast är vi en partner och kreativt och strategiskt bollplank till både kunder och andra byråer.

Vi erbjuder

Kreativitet

Idéer, koncept, affärsutveckling, marknadsföring, kampanjer, film, content marketing, influencer marketing

Design

UX, UI, grafisk form, logotyper, grafiska profiler, annonser, årsredovisningar

Teknik

Systemintegrationer, PIM, CRM, Optimizely, Umbraco, webbutveckling, moln-tjänster i Azure och Amazon AWS

Kunskap

Föreläsningar, workshops, ledningsgrupper, GDPR, förändringsledning, tillgänglighetsdirektivet

Vår process

Vi har en strikt process med många undantag – vad vi lärt oss efter 20 år i branschen är att inget projekt är det andra likt. Ingen kunds behov kan likställas med en annans. Och i takt med att nya medier uppstår, andra försvinner, nya beteenden och behov skapas, måste också vår process hänga med.

Därför gillar vi att blanda agilt och SCRUM med traditionella projektledare som har koll.

Vill du veta mer? Maila halla@blinkabla.se eller ring 0704-32 48 61

test

Bakom kulisserna