AI Collage Alt

AI-genererad grafik, bilder och musik för marknads­avdelningen

Har ni ännu inte upptäckt hur artificiell intelligens kan spara tid och pengar? Då är det hög tid att bjuda in våra prompt-experter för en workshop där ni får lära er skapa bilder med AI.

Citationstecken
Under vår workshop får ni lära er att skapa bilder som känns verkliga och mänskliga, inte bara generiska stockfoton. Vi visar hur ni kan få fram det imperfekta och autentiska, inklusive bilder där människor har korrekta detaljer - som fem fingrar.
Ssk

Hur skapar man bilder i Midjourney av människor som inte är perfekta?

Det kan vara utmanande att få AI-genererade bilder och texter att följa en grafisk profil eller kommunikationsplattform. Vi hjälper er att göra detta smidigt och effektivt. Under vår workshop får ni lära er att skriva effektiva prompts och får ovärderliga tips för att uppnå era önskade resultat. Vi visar hur ni kan få fram det imperfekta och autentiska, inklusive bilder där människor har korrekta detaljer - som fem fingrar.

Våffla

Håller Midjourney verkligen måttet? 

Ni kanske tycker att AI-genererad grafik ännu inte riktigt håller måttet, men det är ingen anledning att vänta med att bli skickliga på att skriva prompts. Redan idag kan ni använda AI-genererade texter och bilder i era briefer till reklambyråer, vilket resulterar i tydligare och mer precisa önskemål. Föreställ er en meny med läckra maträtter som AI hjälpt till att visualisera – från en ångande tallrik pasta carbonara till en färgglad våffla med färska bär– alla med autentiska detaljer som får rätterna att se aptitliga och verklighetstrogna ut.

Vilka riktar vi oss till med AI-workshop?

Workshopen är idealisk för inhouseavdelningar, marknadsavdelningar, webbredaktörer och kommunikatörer som skriver briefer till reklambyråer och skapar eget innehåll för digitala och tryckta kanaler, såsom sociala medier och webbplatser. 

Vad kommer vi lära oss inom AI-generering?

Vi skräddarsyr workshopen efter era behov och kan inkludera AI-genererad grafik, text och musik. Ni kommer att få praktisk erfarenhet av att skapa scener som en livlig stadsmiljö med folk som skyndar förbi, en avkopplande stranddag med vågor som slår mot stranden, eller en festmåltid med vänner och familj som samlas runt ett bord fyllt med mat och dryck. Workshopen varar i cirka tre timmar.

Kontakta oss för offert!